Ontwerp

Projectontwikkeling:

Met meer dan 35 jaar ervaring in de Dental wereld zijn wij ons ervan bewust dat het (ver)bouwen van een praktijk ontzettend veel kennis vergt. Wij gaan daarom graag met u om tafel om het project geheel naar uw wens vorm te geven.

Meer dan 80% van onze projecten wordt uitgevoerd met lokale aannemers en vakmensen. Door duidelijke aanwijzingen en advies kunnen wij zo niet alleen snel maar ook financieel gezien een project op maat voor u realiseren.

Wilt u graag eens praten over bijvoorbeeld een verbouwing, dan bent u altijd welkom bij ons in de showroom. U kunt telefonisch of via onderstaande button een afspraak maken.

Ontwerp:

Gaat u nieuw- of verbouwen dan komen wij graag met u in gesprek. Door onze ervaring kunnen wij u uitgebreid advies geven. Wij streven er in onze ontwerpen naar om uw praktijk zo efficiënt en eenvoudig mogelijk in te richten. Uiteraard houden wij hierbij rekening met een eventuele bestaande bouw. 

Wilt u een vrijblijvende schets ontvangen van een eventuele nieuwbouw of verbouw van uwpraktijk neemt u dan contact met ons op.